Tisztán két keréken

Magunkról

A MaCeKo Nonprofit Kft. három, a szociális szakmában évek óta dolgozó szociális szakember magánkezdeményezésére jött létre 2004. második felében. A közhasznú szervezet létrehozásának indítéka, hogy a segítő folyamatok átláthatók, az ötlettől a végső eredményekig követhetők legyenek. Mindig szem előtt tartott érték számunkra, hogy a programok gyorsan és minél közvetlenebb módon hasznosuljanak a segítettek számára, valamint hogy egy-egy programba bekapcsolódhassanak a tervezéstől azok megvalósításáig.

Szándékunk, hogy a piac gazdasági érdekeit a szociális hátrányok leküzdésére mozgósítsuk, megfelelő piaci érdekeltségeket találjunk vagy hozzunk létre, és ezekkel a hátrányos/perem/veszélyeztetett helyzetben lévő csoportok és egyének társadalmi felzárkózását elősegítsük.

Szervezetünk - a szociális szakmában elfogadott módon - a rehabilitációt komplex tevékenységként értelmezi. A társadalmi integráció felé vivő életmód és élethelyzet változásának egyszerre és egymást támogatva több területen kell megvalósulnia, így a szociális segítésnek ki kell terjednie a lakhatás, a foglalkoztatás, a társas kapcsolatok, az érték- és szokásrend területére, valamint az egyén mentális, pszichés állapotának gondozására, fejlődésének segítésére.

 

ÜGYVEZETŐ
KOVÁCS GÁBOR

 

      PROGRAMFELELŐS
   KISS KATALIN ENIKŐ

 



Csatolt fájlok: